Το Μουντιάλ στο naftemporiki.gr

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010 15:30
UPD:16:54

A- A A+

Η παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική άρχισε. Το naftemporiki.gr θα μεταφέρει καθημερινά τον παλμό του Μουντιάλ με συνεχείς ανταποκρίσεις και άφθονο οπτικοακουστικό υλικό.

Εκτεταμένα ρεπορτάζ, αλλά και μικρά – μικρά από το «στρατόπεδο» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα είναι καθημερινά στη διάθεση του αναγνώστη.

Θα υπάρχει επίσης περιγραφή όλων των αναμετρήσεων της Εθνικής λεπτό προς λεπτό (liveblog) κατά την οποία θα δίνεται η δυνατότητα στους απανταχού Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους να σχολιάζουν τις προσπάθειες του Οτο Ρεχάγκελ και των παικτών του.

Παρέχεται ακόμη λεπτομερής πληροφόρηση για κάθε μία από τις 32 ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων, μέχρι και την 11η Ιουλίου, τη μεγάλη μέρα του τελικού.

Συνεχής ροή ειδήσεων, οπτικοακουστικό υλικό, αλλά και εκτενής πληροφόρηση για τις εναλλαγές και την διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα κάθε ομίλου, συμπληρώνουν το παζλ της ενημέρωσης για ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Μουντιάλ εφΆ όλης της ύλης μπορεί να απολαύσει ο αναγνώστης και στα ειδικά αφιερώματα για την ιστορία της διοργάνωσης, αλλά και τη διοργανώτρια χώρα, η καθημερινότητα της οποίας αποτυπώνεται εύστοχα μέσα από μια διαφορετική «ματιά», στην ενότητα «Γράμμα από την Ν. Αφρική».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις