Πώς θα παίξουν Ελλάδα και Ν. Κορέα

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010 17:42

A- A A+

Η Εθνική μας ομάδα ρίχνεται αύριο στη... μάχη του Μουντιάλ με πρώτο αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Νότιας Κορέας. Ήδη όμως έχουν γίνει γνωστά τα πλάνα των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Ο τεχνικός της Νότιας Κορέας, Χου Γιουνγκ-Μο, θα παίξει με το κλασικό του σύσημα, το 4-4-2. Στον αγώνα εναντίον της Ελλάδας, λοιπόν, τερματοφύλακας θα είναι ο Κιμ Γιουνγκ-Κουάνγκ, δεξί μπακ ο Οχ Μπέομ-Σέοκ, αριστερό ο Λι Γιουνγκ-Πιου και στόπερ οι Λι Τσουνγκ-Σου και Τσο Γιονγκ-Χουνγκ. Στην μεσαία γραμμή, δεξιά θα είναι ο Λι Τσονγκ-Γιουνγκ, αριστερά ο Παρκ Σι-Γιουνγκ, κεντρικοί οι Κιμ Τσονγκ-Ου, Κι Σονγκ-Γιου και επιθετικό δίδυμο οι Παρκ Τσου-Γιονγκ, Γιομ Κι-Χουν.

Στον αντίποδα ο Γερμανός εκλέκτορας, Ότο Ρεχάγκελ, αναμένεται να παρατάξει τερματοφύλακα τον Τζόρβα (χθες πάντως είχε τον Σηφάκη με τους βασικούς), δεξιά και αριστερά τους Σεϊταρίδη και Τοροσίδη, αντίστοιχα, στόπερ τους Βύντρα, Κυργιάκο, Α. Παπαδόπουλο, κεντρικά χαφ θα είναι οι Κατσουράνης και Καραγκούνης, ενώ τη γραμμή "κρούσης" θα συνθέσουν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Γκέκας (κορυφή) και Σαμαράς (αριστερά).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις