Γκέκας: «Δώρο και τα δύο γκολ»

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010 17:00

Στα λάθη που έγιναν και στα δύο γκολ που δέχτηκε η Εθνική, στάθηκε ο επιθετικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Φάνης Γκέκας.

A- A A+

Στα λάθη που έγιναν και στα δύο γκολ που δέχτηκε η Εθνική, στάθηκε ο επιθετικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Φάνης Γκέκας. Την ανωτερότητα των Κορεατών παραδέχτηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Μπορεί επιθετικά η Εθνική απέναντι στην Κορέα να μην έκανε κάτι σημαντικό, αλλά η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας του Ότο Ρεχάγκελ ήταν η άμυνα, η οποία έκανε δώρο και τα δύο γκολ των αντιπάλων. Σε αυτό στάθηκε ο επιθετικός της Εθνικής Φάνης Γκέκας ο οποίος μετά το ματς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ζωή είναι άτυχη τους κάναμε ένα γκολ δώρο. Μετά παίξαμε καλά. Στο δεύτερο τους κάναμε ένα ακόμα γκολ δώρο και χάσαμε το παιχνίδι. Δεν μας ήθελε η μπάλα οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι τι να κάνουμε;

Η φάση του πρώτου γκολ ήταν σημαντική. Κάναμε ευκαιρίες δεχτήκαμε και μετά δεχτήκαμε το δεύτερο από παιδαριώδες λάθος αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι συνεχίζουμε. Τουλάχιστον να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Τζιόλης: «Δεν ήμασταν καλοί»

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τζιόλης παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Κορεατών τονίζοντας πως η Εθνική δεν έπαιξε καλά. Αναλυτικά ο αμυντικός μέσος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε: «Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε με το δεξί. Σε γενικές γραμμές δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο οι Κορεάτες. Δεν ήμασταν και εμείς σε καλή μέρα και αυτά τα παιχνίδια σε αυτές τις διοργανώσεις μόνο εύκολα δεν είναι. Μας αιφνιδίασε το γκολ που δεχτήκαμε, δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ από στημένες φάσεις. Δεν ήμασταν καλοί. Τα περιθώρια στενεύουν. Δεν έχουμε πολλές επιλογές θα πρέπει να τα δώσουμε όλα με την Νιγηρία.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν προήλθαν από οργανωμένες επιθέσεις».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις