Tα διεθνή ΜΜΕ για την ήττα της Εθνικής

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010 17:02
UPD:17:14

Ο διεθνής Τύπος αναφορικά με την εμφάνιση της Εθνικής και την ήττα της από τη Νότια Κορέα, κάνει λόγο για «μια ομάδα απογοητευτική σε όλους τους τομείς».

A- A A+

Η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Ν. Κορέα, στην ήττα με 2-0, ήταν τέτοια ώστε ο διεθνής Τύπος να κάνει λόγο για «μια ομάδα απογοητευτική σε όλους τους τομείς».

Gazzetta dello Sport: «Πολύ Κορέα για την Ελλάδα. Κορυφαίος ο Παρκ, 2-0 το αποτέλεσμα. Στον πρώτο αγώνα του Β' ομίλου οι Ασιάτες κυριάρχησαν από την αρχή ως το τέλος. Απογοητευτική σε όλους τους τομείς η ομάδα του Ρεχάγκελ».

Marca: «Χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον το πρώτο ματς του 2ου ομίλου, καθώς η Ν. Κορέα επικράτησε χωρίς δυσκολία κόντρα στην Ελλάδα, η οποία πλέον πάρα πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει την πρόκριση».

L' Equipe: «Ωραία είσοδος στο Μουντιάλ για τη Ν. Κορέα που νίκησε με 2-0 την Ελλάδα. Πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ, οι Κορεάτες ποτέ δεν προβληματίστηκε από την αντίπαλο της, που απογοήτευσε».

Bild: «Ελληνική αποτυχία! Ο Οτο Ρεχάγκελ άρχισε με αποτυχία το Μουντιάλ καθώς η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Ν. Κορέα με 2-0».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις