Ψύχραιμοι και με το βλέμμα στη συνέχεια οι Έλληνες διεθνείς

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010 18:34
UPD:19:16

A- A A+

Πορτ Ελίζαμπεθ,

Απογοήτευση και όχι εκνευρισμός είναι το συναίσθημα που κυριάρχησε στις τάξεις των Ελλήνων διεθνών μετά την ήττα από τη Ν. Κορέα στον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, δήλωσε πως τίποτα δεν τελείωσε ακόμα και πως υπάρχει ακόμα δρόμος για να ανατραπούν τα δεδομένα.

Ο επιθετικός της Σέλτικ εμφανίστηκε ψύχραιμος για τις πιθανότητες της Εθνικής στη συνέχεια, τονίζοντας: «Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια. Το όνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σηκώσουμε κεφάλι. Δεν τελείωσαν όλα εδώ. Έχουμε ακόμα τέσσερις μέρες να σκεφτούμε τι κάναμε λάθος. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με Νιγηρία και Βλέπουμε».

Αναφορικά με την εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τα αίτια που οδήγησαν στην ήττα, είπε: «Ήταν δύσκολο ματς. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ. Μετά ήταν ψυχολογικό το θέμα. Νομίζω πως από το 65' και μετά είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Καραγκούνη. Ο αρχηγός της Εθνικής στάθηκε κυρίως στο γεγονός πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε γκολ στο δυνατό του σημείο -τις στημένες φάσεις- λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορείς να κερδίζεις πάντοτε από τα στημένα. Σήμερα μας γύρισε αυτό μπούμερανγκ. Είναι όμως και κάποιες στιγμές που θα μπορούσαμε εμείς να κάνουμε το 1-0 και αμέσως μετά δεχόμαστε το γκολ. Το αποτέλεσμα μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω για να παλέψουμε».

Περισσότερο ρεαλιστής εμφανίστηκε ο Κώστας Καπετάνος. Για τον επιθετικό της Στεάουα Βουκουρεστίου η ήττα ήταν αποτέλεσμα των δυο τερμάτων που δέχθηκε η Ελλάδα στην αρχή κάθε ημιχρόνου, ενώ πρόσθεσε πως «πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θα δώσουμε όμως τα πάντα στη συνέχεια».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις