Ρεχάγκελ: «Δεν τελείωσε τίποτα»

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010 19:06

Θυμωμένος με τα σφάλματα των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση Νότια Κορέα-Ελλάδα, ο Ότο Ρεχάγκελ.

A- A A+

Θυμωμένος με τα σφάλματα των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση Νότια Κορέα-Ελλάδα, ο Ότο Ρεχάγκελ.

Ο Γερμανός εκλέκτορας δεν θεωρεί πάντως ότι χάθηκαν όλες οι ελπίδες της ελληνικής μετά την ήττα της πρεμιέρας, απαντώντας ως εξής στη σχετική ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου: «Προτρέχετε, ο αγώνας μόλις τελείωσε. Θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα τον αναλύσουμε για να δούμε τι δεν πήγε καλά και τι θα κάνουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Για τον αγώνα με την Κορέα είπε πως «η ομάδα μου δεν ήξερε που να σταθεί μέσα στο γήπεδο… Θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε προηγηθεί εμείς νωρίς αλλά δεν έγινε αυτό. Δεν μαρκάραμε σωστά. Ξέραμε ότι οι Κορεάτες θα ήταν γρήγοροι και πως θα έκαναν ότι μπορούσαν για να έχουν τη μπάλα αλλά δεν το αντιμετωπίσαμε σωστά. Κάναμε τεράστια λάθη, χάσαμε το ρυθμό μας και πιστεύω ότι η Κορέα νίκησε επάξια σήμερα. Όταν χάνω είμαι πάντα απογοητευμένος, ακόμη και αν πρόκειται για αγώνα εθνικού πρωταθλήματος. Δεν εκμεταλλευτήκαμε καν τις ευκαιρίες που είχαμε».

Στην παρατήρηση ότι η ελληνική ομάδα έχασε δυσανάλογα λίγες ευκαιρίες σε σχέση με τους τρεις επιθετικούς που χρησιμοποίησε, ο Ότο Ρεχάγκελ δήλωσε: «Δυστυχώς, παίξαμε το παιχνίδι τους μετά το 7ο λεπτό. Έπαιξαν όπως περιμέναμε αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα όταν είσαι πίσω στο σκορ τόσο νωρίς».

Για την αλλαγή του Καραγκούνη με τον Πατσατζόγλου απάντησε ότι η αντικατάσταση του αρχηγού της εθνικής έγινε επειδή «ο Καραγκούνης δεν ήταν αυτός που έπρεπε να είναι, δεν απέδωσε όπως περίμενα και γι αυτό έγινε αλλαγή».

Για την φάση του πρώτου γκολ υποστήριξε πως «όταν μαζεύονται 18 παίκτες στη μικρή περιοχή τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα σε δευτερόλεπτα», ενώ όσον αφορά στην πρόθεσή του να επιφέρει αλλαγές, δήλωσε: «Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να συγκεντρωθούμε. Θα αναλύσουμε πολύ προσεκτικά το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην είμαστε αυτοσυγκεντρωμένοι στα επόμενα ματς, όπως έγινε σήμερα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις