ΥΠΟΙΚ: Εχουμε ισχυρή εντολή τετραετίας

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010 12:22
UPD:14:34
A- A A+

«Εχουμε ισχυρή εντολή τετραετίας», τονίζει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξή του στη REAL NEWS, επιδιώκοντας να βάλει τέλος στα σενάρια που φουντώνουν για πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο.

Ο ΥΠΟΙΚ στέλνει επίσης μήνυμα στους υπουργούς -που σύμφωνα με φημολογίες εισηγούνται ήδη στον πρωθυπουργό πρόωρες κάλπες, σημειώνοντας πως «το μνημόνιο έχει συμφωνηθεί απ' όλη την κυβέρνηση» και προσθέτοντας πως «αν χρειαστούν πρόσθετα μέτρα δεν θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας και όλοι θα κριθούν γι' αυτό».

«Παρότι τίποτα δεν έχει κερδηθεί ακόμα, προχωράμε καλά και όσο προχωράμε με αυτούς τους ρυθμούς, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας», συμπληρώνει.

«Δεν διεκδικώ το "αλάνθαστο"», υπογραμμίζει αναφερόμενος στις εκτιμήσεις ότι αποτελεί τον στόχο του λεγόμενου «αριστερού ΠΑΣΟΚ» και σημειώνει πως αντιλαμβάνεται τη δυσκολία κάποιων στελεχών του κόμματος να αποδεχθούν την αναγκαιότητα όσων κάνει η κυβέρνηση.

«Σήμερα υπάρχουν αποφάσεις της κυβέρνησης, που ήρθαν σε πολύ δύσκολες στιγμές για τη χώρα και την οικονομία της, ως η μόνη διέξοδος από την καταστροφή. Προσωπικά, ακούω και λαμβάνω υπόψη την κριτική για λάθη και παραλείψεις σε επιμέρους χειρισμούς και σε θέματα ευθύνης μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εκτιμά, τέλος, πως οι κερδοσκόποι, που έχουν επενδύσει στη χρεοκοπία της χώρας, θα χάσουν τα λεφτά τους.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή