Μουντιάλ: Πράξις τρίτη

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010 13:00
A- A A+

Τρίτη ημέρα Παγκοσμίου Κυπέλλου η σημερινή με τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Αλγερία-Σλοβενία (14:30), Σερβία-Γκάνα (17:00) και Γερμανία-Αυστραλία (21:30), να απαρτίζουν το σχετικό πρόγραμμα.

Αλγερία και Σλοβενία αναμετρώνται σε ένα ιδαίτερα ανοιχτό σε πρόβλεψη ματς, στις 14:30 (ΝΕΤ) στο «Peter Mokaba Stadium» του Πλοκουάνε για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ράφικ Τζιμπούρ και του Αντέρ Γιάχια για τους Αφρικανούς ενώ στον αντίποδα οι Σλοβένοι... κατεβαίνουν κομπλέ.

Πιθανές συνθέσεις:

Αλγερία: Τσαουτσί, Μπουγκέρα, Χαλίτσε, Γιάχια, Μπελχάτζ, Ματμούρ, Γεμπντά, Λασέν, Ζιανί, Γκεζάλ, Σαϊφί.

Σλοβενία: Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Σούλερ, Σέζαρ, Τζόκιτς, Μπίρσα, Κόρεν, Ραντοσάβλιεβιτς, Κιρμ, Ντέντιτς, Νοβάκοβιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χιλιανός Πάμπλο Πότσο.

Δύο διαφορετικές κουλτούρες

Στο «Loftus Versfeld» της Πρετόρια (17:00, ΝΕΤ) Σερβία και Γκάνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ράντομιρ ¶ντιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Αντίθετα, η Γκάνα στη δεύτερη συνεχή παρουσία της σε Μουντιάλ θα παραταχθεί χωρίς το μεγάλο αστέρι της, Μικαέλ Εσιέν

Πιθανές συνθέσεις:

Σερβία: Στοΐκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Βίντιτς, Λούκοβιτς, Κολάροφ, Στάνκοβιτς, Μίλιγιας, Κράσιτς, Γιοβάνοβιτς, Ζίγκιτς, Πάντελιτς.

Γκάνα: Κίνγκσον, Πάντσιλ, Μενσά, Φόρσα, ¶ντι, Μουντάρι, Κουάντουο Ασαμόα, ¶πια, Μπόατενγκ, Γκία Ασαμόα, Ταγκόε.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αργεντινός Χέκτορ Μπαλντάσι.

Φαβορί τα «Πάντσερ», αξιόμαχο σύνολο η Αυστραλία

Γερμανία και Αυστραλία συγκρούονται στην πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Μουντιάλ, με τα «πάντσερ» να θέλουν μία δυναμική εκίνηση στον όμιλο για να δείξουν ότι είναι το «αφεντικό». Η ομάδα του Λεβ προσπαθεί να συνηθίσει στην απουσία του Μίχαελ Μπάλακ, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στον τρόπο παιχνιδιού. Το καλυτερο δυνατό θα προσπαθήσει να κάνει και η Αυστραλία.

wwww.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις