Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 05:00
UPD:05:27
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία τοπικά στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 και στα Ιόνια 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα γύρω ορεινά. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων στα βόρεια ορεινά. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 4 με 65 Μποφόρ. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα φτάσει τους 39 πιθανώς και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή