Προς ολοκλήρωση νέα σωφρονιστικά ιδρύματα

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 14:59
A- A A+

Εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου θα ολοκληρωθεί το σωφρονιστικό κατάστημα της Νιγρίτας Σερρών, ενώ το νέο κτίριο των φυλακών Χανίων, θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο πεντάμηνο.

Τα παραπάνω δήλωσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Απόστολος Κατσιφάρας και γνωστοποίησε ότι μέσα στο καλοκαίρι η έκταση που καταλαμβάνουν σήμερα οι γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα παραδοθεί σε κοινή χρήση.

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Απόστολος Κατσιφάρας (δεξιά) γνωστοποίησε επίσης ότι μέσα στο καλοκαίρι η έκταση που καταλαμβάνουν σήμερα οι γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα παραδοθεί σε κοινή χρήση.

Αναφερόμενος στα πιστοποιητικά πυρασφάλειας των φυλακών, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης συστημάτων πυρασφάλειας και εκδόθηκαν τα σχετικά πιστοποιητικά για τις φυλακές Ιωαννίνων, Λάρισας, Γρεβενών, το Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελαιώνα Θηβών και την κεντρική αποθήκη υλικών φυλακών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την εγκατάσταση συστήματος πυρασφάλειας στις φυλακές Κορυδαλλού, Κορίνθου, Ελαιώνα Θηβών, Κασσαβέτειας, Αλικαρνασσού και Τύρινθας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή