Ολυμπιακός: Τελικές συζητήσεις με Λίνεν

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 19:10
UPD:19:15
A- A A+

Στα γραφεία του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Έβαλντ Λίνεν και ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του, μετά από την συνάντηση του με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ανανέωσε για τα επόμενα 4 χρόνια ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Από τις 4 το μεσημέρι στα γραφεία...

Στα γραφεία του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Έβαλντ Λίνεν και ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του, μετά από την συνάντηση του με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο Έβαλντ Λίνεν, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Γιώργο Τσέλιο έφτασε στις 4 το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Από την μεριά του ο Ολυμπιακός διευκρινίζει πως θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού. Πάντως μετά από 2,5 ώρες από την άφιξή του ο κ. Λίνεν παρέμενε στα γραφεία της ομάδας για τις σχετικές επαφές.

¶λλωστε έπρεπε να συζητηθούν και να καλυφθούν πολλά ζητήματα. Όλα πάντως δείχνουν πως δεν θ' αργήσουν να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την συμφωνία των δύο πλευρών. O Λίνεν θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Από εκεί και πέρα η επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να γίνει μες στην τρέχουσα εβδομάδα.

Συνάντηση και συμφωνία στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Η συνάντηση του Λίνεν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΙΝΤΡΑΚΟΜ και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα. ¶λλωστε όλα συνηγορούσαν σε συμφωνία...

Στο μεταξύ η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη κάτι που αναμενόταν να γίνει. «Ο Γενικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γιάννης Χρυσικόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ανδρέα Βασιλόγιαννη και συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, για διάστημα τεσσάρων ετών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Βρήκαν τον διάδοχό του...

Την ίδια ώρα στην Μόναχο 1860 φαίνεται πως έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Έβαλντ Λίνεν. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γερμανία αυτός θα είναι ο Ράινερ Μάουρερ, ένας τεχνικός που έχει δουλέψει σε τρεις ελληνικές ομάδες (τον ΟΦΗ, την Ρόδο και την Καβάλα).

πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις