Νέες δεσμεύσεις Ομπάμα για τον Κόλπο του Μεξικού

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010 00:27

Ο Μπαράκ Ομπάμα, κατά την περιοδεία του στις ακτές του Κόλπου του Μεξικού στο Θίοντορ της Αλαμπάμα, διαβεβαίωσε πως η κυβέρνησή του δεσμεύεται «να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τον τρόπο διαβίωσης στον Κόλπο του Μεξικού, ώστε να διατηρηθεί αλώβητος για τα παιδιά μας, τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας».

A- A A+

Να προστατεύσει τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τη διαρροή πετρελαίου και ιδίως τους εργαζόμενους στον τομέα της αλιείας δεσμεύθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κατά την περιοδεία του στις ακτές του Κόλπου του Μεξικού στο Θίοντορ της Αλαμπάμα.

Μετά τη συνάντησή του με βουλευτές και τοπικούς παράγοντες, καθώς και με κατοίκους του Μισισίπι και της Αλαμαπάμα, ο Μπαράκ Ομπάμα διαβεβαίωσε πως η κυβέρνησή του δεσμεύεται «να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τον τρόπο διαβίωσης στον Κόλπο του Μεξικού, ώστε να διατηρηθεί αλώβητος για τα παιδιά μας, τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας».

Υποσχέθηκε μάλιστα πως θα κινητοποιήσει όλες τις κυβερνητικές υπηρεσίες προκειμένου να προστατευθεί η αλιεία και η οστρακοκαλλιέργεια.

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή