Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν είμαστε φαβορί

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010 11:18

Ο Πορτογάλος άσος επεσήμανε ότι οι παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας δείχνουν να διασκεδάσουν την εμπειρία τους στο Μουντιάλ.

A- A A+

Αρνείται τον τίτλο του φαβορί για την εθνική Πορτογαλίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στη FIFA.

Όπως επισήμανε ο Πορτογάλος άσος, οι παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας δείχνουν να διασκεδάσουν την εμπειρία τους στο Μουντιάλ. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Μερικοί παίκτες της ομάδας δεν έχουν παίξει ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο και έτσι ανυπομονούν για την ώρα που θα αγωνιστούν. Είμαστε σίγουροι θα έχουμε έρθει για να παίξουνε καλά και θα τα δώσουμε όλα γι αυτό. Ευτυχώς όλα πάνε καλά μέχρι τώρα», δήλωσε.

Ο Ρονάλντο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ρόλο του ως αρχηγού της Εθνικής Πορτογαλίας. «Ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα και το χαρακτήρα του. Εγώ έχω τη δική μου και δεν θα αλλάξω είτε είμαι αρχηγός είτε όχι. Αλλά είναι προνόμιο να είμαι αρχηγός της χώρας μου. Με κάνει υπερήφανο. Οι συμπαίκτες μου με ξέρουν καλά και τα πηγαίνω με όλους καλά. Υπάρχει μεγάλη συντροφικότητα στην ομάδα μας, είμαστε όλοι φίλοι και το κλίμα είναι οικογενειακό», τόνισε.

Όσο για εκείνους που θέλουν την Πορτογαλία να κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο 25χρονος άσος απάντησε: «Όπως είπα και πριν την τελική φάση δεν είμαστε φαβορί. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Πιστεύω σε ορισμένες ομάδες σε αυτό το Μουντιάλ έχουμε κάποιες παραπάνω πιθανότητες και αυτό δεν είναι μυστικό», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «εμείς πάμε να δώσουμε τη μάχη μας».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις