Λιονέλ Μέσι: Αντίπαλος μόνο ο κακός μας εαυτός

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010 13:00
UPD:13:01

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του σούπερσταρ των «αλμπισελέστε», «αν η Αργεντινή αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, τότε δεν έχει να φοβάται τίποτα».

A- A A+

Το μόνο που πρέπει να φοβάται η ομάδα της Αργεντινής είναι ο κακός της εαυτός, τόνισε ο Λιονέλ Μέσι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ούτε λίγο ούτε πολύ το ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας δεν έχει ...αντίπαλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του σούπερσταρ των «αλμπισελέστε», «αν η Αργεντινή αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, τότε δεν έχει να φοβάται τίποτα».

«Το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο εαυτός μας. Το λέω με απόλυτο σεβασμό για τις άλλες ομάδες, αλλά ξέρω ότι έχουμε ποιότητα και ταλέντο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι και να συνεχίσουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Λιονέλ Μέσι, ενώ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Είναι τιμή μας να τον έχουμε προπονητή. Ξέρει πώς να σου δίνει κίνητρο. Είναι δίπλα μας, είναι ένας από μας και μας βοηθάει με την απίστευτη εμπειρία του. Αυτός άλλαξε τη νοοτροπία μας και παρουσιάζουμε εξαιρετικά σημάδια βελτίωσης», τόνισε.

Αναφερόμενος δε στην κριτική που δέχτηκε η ομάδα στα προκριματικά, ο Μέσι ξεκαθάρισε: «Όλα άλλαξαν μετά την προκριματική φάση. Η συμπεριφορά όλων των παικτών έγινε πολύ διαφορετική. Τώρα είμαστε μια διαφορετική Αργεντινή, προπονούμαστε σκληρά και απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις