Καρφιά Πελέ για Μαραντόνα

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010 15:26

«Ο Μαραντόνα δέχτηκε την θέση στην εθνική Αργεντινής γιατί χρειαζόταν δουλειά και λεφτά», δήλωσε ο «θρύλος» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

A- A A+

Τη δική του απάντηση στα σχόλια του Ντιέγκο Μαραντόνα, για την δυσπιστία που επέδειξε ο Πελέ, σχετικά με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότιο Αφρική εξέφρασε ο «θρύλος» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Δεν θα ήταν τίμιο να δεχτώ να γίνω προπονητής αφού ποτέ δεν ήθελα και δεν θέλω να υποστώ αυτά που περνάει ο Ντούνγκα. Ο Μαραντόνα δέχτηκε την θέση στην εθνική Αργεντινής γιατί χρειαζόταν δουλειά και λεφτά. Είδα ότι η Αργεντινή πέρασε με δυσκολία τα προκριματικά. Το φταίξιμο όμως δεν είναι του Μαραντόνα αλλά εκείνου που τον έβαλε στη θέση αυτή», είπε αρχικά και εν συνεχεία πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω τον λόγο που λέει τόσα πράγματα για μένα, μάλλον με αγαπάει. Όταν έκανε το πρώτο του τηλεοπτικό πρόγραμμα στην Αργεντινή και χρειαζόταν βοήθεια, πήγα μέχρι το Μπουένος ¶ιρες, έπαιξα μπάλα μαζί του και τον βοήθησα. Μετά προσπάθησα να τον ισχυροποιήσω με διαφημιστικά αλλά ερχόταν καθυστερημένος ή δεν εμφανιζόταν καθόλου. Το πρόβλημα είναι ότι τα Μέσα δίνουν πολύ προσοχή σε αυτά που λέει», κατέληξε.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις