Μουντιάλ: Συνέχεια με τρεις αναμετρήσεις

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 11:43
A- A A+

Τα ζευγάρια Ονδούρα-Χιλή, Ισπανία-Ελβετία και Νότιος Αφρική-Ουρουγουάη αναμετρώνται σήμερα στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

Ονδούρα και Χιλή διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Mbombela Stadium» στις 14:30 με στόχο τη νίκη-πλεονέκτημα για τη συνέχεια.

Η ομάδα της Ονδούρας συμμετέχει για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο, έπειτα από το 1982. Αντίθετα οι Χιλιανοί συμμετέχουν για όγδοη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι δύο ομάδες μετρούν άλλες πέντε αναμετρήσεις στο παρελθόν, αποκλειστικά σε φιλικά, με τη Χιλή να έχει επιτύχει τρεις νίκες έναντι δύο της Ονδούρας (11-10 γκολ).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Έντι Μέιλετ από τις Σεϋχέλλες.

Πρεμιέρα για την Ισπανία

Από την άλλη, η Ισπανία καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. κόντρα στην αξιόμαχη Ελβετία, (17:00, ΝΕΤ). Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε άφησε εκτός αποστολής τους Σένα και Γουϊθα για τη διοργάνωση. Η Ελβετία από την πλευρά της θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη με τον Ότμαρ Χίτζφελντ να μην υπολογίζει τον Φράι και τον Μπεχράμι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο ¶γγλος Χάουαρντ Γουέμπ.

Μάχη με φόντο τη νίκη

Νότιος Αφρικής και Ουρουγουάη κοντράρονται με φόντο τη νίκη που θα τους φέρει μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μάσιμο Μπουσάκα από την Ελβετία.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις