Ρεχάγκελ: Να κάνουμε πράξη τα σχέδιά μας

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 18:34
UPD:18:50

«Μετά από την ήττα μας στον πρώτο αγώνα ανασυγκροτηθήκαμε και αύριο θα κάνουμε πράξη αυτό που θέλαμε να κάνουμε και στον πρώτο αγώνα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

A- A A+

Μπλούμφοντεϊν,

Μπορεί ο Ότο Ρεχάγκελ να δέχθηκε ομοβροντία ερωτήσεων από ξένους δημοσιογράφους για το αν η ομάδα του θα εμφανιστεί πιο επιθετική, μήπως και καταφέρει να σκοράρει, όμως όπως φαίνεται δύσκολα θα εγκαταλείψει τις αγαπημένες του τακτικές.

Αυτό φάνηκε και από την απαντήσεις που έδωσε στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό παιχνίδι με τη Νιγηρία, όπου υποστήριξε ότι η Εθνική αρκεί να διορθώσει τα λάθη της και να κάνει πράξη τα σχέδιά της για να κερδίσει.

«Μετά από την ήττα μας στον πρώτο αγώνα ανασυγκροτηθήκαμε και αύριο θα κάνουμε πράξη αυτό που θέλαμε να κάνουμε και στον πρώτο αγώνα. Βεβαίως τα πράγματα δεν έγιναν όπως θα θέλαμε. Έγιναν πολλά λάθη. Όμως αύριο η ομάδα μου θα δείξει πως θα παλέψει για να διατηρήσει τις ελπίδες της», τόνισε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Κανένας αγώνας δεν είναι ίδιος και κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Ούτε είναι εύκολα να δίνεις προγνωστικά. Χάσαμε από τη Ν. Κορέα, όμως είδατε τι έγινε και χθες στο Β. Κορέα-Βραζιλία. Οι Βραζιλιάνοι ίδρωσαν μέχρι να κερδίσουν. Εμείς τουλάχιστον πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Όπως υποστήριξε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, ακόμα και ένα λάθος αρκεί για να γίνει η ζημιά.

«Ένα δευτερόλεπτο να είμαστε απρόσεκτοι φτάνει για να δεχθούμε γκολ. Από την αρχή θα προσπαθήσουμε να προστατέψουμε την εστία μας. Η Νιγηρία έχει ψηλούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Τέλος, αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι οι παίκτες παίζουν καλύτερα με λίγο κρύο, παρά ζέστη. Ο καιρός όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες».

Γκέκας - Νίνης: Να παλέψουμε για το καλύτερο

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, στη συνέντευξη τύπου τους Έλληνες διεθνείς εκπροσώπησαν οι Φάνης Γκέκας και Σωτήρης Νίνης.

Και οι δυο στάθηκαν, όπως και ο προπονητής τους, στην ανάγκη να διορθώσουν τα λάθη του πρώτου αγώνα, ενώ υποσχέθηκαν να τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο γιατί και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με άσχημο αποτέλεσμα. Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι", υποστήριξε ο Γκέκας.

«Είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, κάτι που δεν κάναμε στον πρώτο αγώνα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο», ήταν τα λόγια του Νίνη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις