Προετοιμασμένοι για την Εθνική Ελλάδος στο στρατόπεδο της Νιγηρίας

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 20:23

Πεπεισμένος πως γνωρίζει την Εθνική Ελλάδος και το πως αυτή αγωνίζεται δήλωσε ο Λαρς Λάγκερμπακ, προπονητής της εθνικής Νιγηρίας.

A- A A+

Μπλούμφοντεϊν,

Πεπεισμένος πως γνωρίζει την Εθνική Ελλάδος και το πως αυτή αγωνίζεται δήλωσε ο Λαρς Λάγκερμπακ, προπονητής της εθνικής Νιγηρίας.

Ο Σουηδός ομοσπονδιακός τεχνικός των «αετών» υποστήριξε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει πραγματοποιήσει μεγάλες αλλαγές τα τελευταία χρόνια, αν και στάθηκε στην ποιότητα και την αγωνιστική ποικιλία των παικτών του.

«Παρακολουθούμε την Ελλάδα όλο το τελευταίο διάστημα. Δεν έχει διαφορές σε σχέση με τα τελευταία χρόνια», εξήγησε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια για το πρώτο ματς της Εθνικής: «Το παιχνίδι με την Κορέα ήταν μοιρασμένοι 50-50 μεταξύ των δυο ομάδων. Θα μπορούσε κάλλιστα να έρθει ισόπαλο. Έγινε, όμως, μια στημένη φάση και το πήρε η Κορέα».

Αναφορικά με την ποιότητα των Ελλήνων παικτών, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Έχετε πχ πολλούς επιθετικούς διαφορετικού στυλ ο καθένας. ¶λλος είναι ψηλός και παίκτης περιοχής, άλλος βραχύσωμος. Εμείς προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε για κάθε πιθανή 11αδα που θα κατεβάσει ο κύριος Ρεχάγκελ».

Στο γεγονός πως η Εθνική δεν έχει σκοράρει ακόμα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου στάθηκε ο Νιγηριανός διεθνής επιθετικός της Χόφενχαϊμ Τσινεντού Ομπάσι.

«Το ότι οι Έλληνες δεν σκοράρουν, δεν παίζει μεγάλο ρόλο γιατί προσεγγίζουν διαφορετικά το παιχνίδι τους. Δεν νομίζω πως είναι κακή ομάδα. Αντίθετα θεωρώ πως είναι πολύ καλή, με καλούς παίκτες. Εμείς, όμως, πρέπει να κοιτάμε τη δική μας ομάδα», υπογράμμισε.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις