Θανάσιμος τραυματισμός υποβρύχιου αλιέα από διερχόμενο σκάφος

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 09:55
A- A A+

Τη ζωή του έχασε υποβρύχιος αλιέας (ψαροντουφεκάς), 41 ετών, όταν χτυπήθηκε από σκάφος στη θαλάσσια περιοχή των βόρειων ακτών της Δήλου.

Η Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από ιδιώτες για περιστατικό σοβαρού τραυματισμού υποβρύχιου αλιέα και άμεσα πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος έσπευσε στο σημείο και με τη συνδρομή ιδιωτικού ελικοπτέρου εντόπισε και ανέσυρε τον 41χρονο, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του και έφερε βαθύ τραύμα στην κρανιακή χώρα, καθώς και ελαφρύ χτύπημα στο δεξί άνω άκρο.

Ο υποβρύχιος αλιέας μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Μυκόνου και στη συνέχεια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός αναμένεται να παραδοθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για νεκροψία - νεκροτομία.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, το οποίο αναζητεί το σκάφος που προκάλεσε το θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου, ενώ επίσης ενημερώθηκαν σχετικά οι Λιμενικές Αρχές Σύρου, Τήνου, Πάρου και Νάξου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ανάλογες έρευνες, σε σκάφη που ελλιμενίζονται στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή