Σάλομον Καλού: «Πιο ώριμοι» από το 2006

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 11:42

«Έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η δύναμή μας είναι πάντα η επίθεση αλλά θα πρέπει να επικεντρωθούμε και στην άμυνα», δήλωσε ο επιθετικός της Τσέλσι.

A- A A+

Τα σημεία που πρέπει να προσέξει η Ακτή Ελεφαντοστού στον αγώνα με τη Βραζιλία ανέλυσε με δηλώσεις του ο Σάλομον Καλού, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα έχει διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος.

«Έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η δύναμή μας είναι πάντα η επίθεση αλλά θα πρέπει να επικεντρωθούμε και στην άμυνα. Όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα ισχυρότερη θα πρέπει να σταματήσεις το παιχνίδι της και μετά να εκμεταλλευθείς τα πλεονεκτήματα σου. Αυτά για μας είναι η τεχνική και οι αντεπιθέσεις» σημείωσε ο Καλού.

Ο επιθετικός της Τσέλσι παρατήρησε επίσης ότι η Βραζιλία είναι μια ομάδα στο ίδιο επίπεδο με την Πορτογαλία και γι’ αυτό οι Ιβοριανοί θα πρέπει να είναι συμπαγείς και να δίνουν μάχη σε κάθε φάση. «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε στη Βραζιλία να κάνει το παιχνίδι της», πρόσθεσε.

Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι η Ακτή Ελεφαντοστού έχει αποκομίσει εμπειρίες από το Μουντιάλ της Γερμανίας. «Έχουμε συνειδητοποιήσει τι συνέβη το 2006 και έχουμε σημειώσει πρόοδο από τότε. Η ομάδα έχει ωριμάσει. Έχουν αλλάξει πολλά από το 2006 που επιδιώξαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς να λάβουμε υπόψη τους αντιπάλους μας με αποτέλεσμα να χάσουμε από την Αργεντινή και την Ολλανδία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις