Παράπονα Λάγκερμπακ για τη διαιτησία και υπόκλιση σε Ρεχάγκελ

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 20:28
UPD:18/06/2010 14:55

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία είχε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νιγηρίας, Λαρς Λάγκερμπακ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάδα.

A- A A+

Μπλούμφοντεϊν,

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία είχε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νιγηρίας, Λαρς Λάγκερμπακ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάδα.

Ο Σουηδός προπονητής θεωρεί λανθασμένη την αποβολή του δεξιού του μεσοεπιθετικού Καϊτά στο 33' λεπτό, ενώ διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ στο γκολ του Τοροσίδη.

«Είμαι πολλά χρόνια στη δουλειά, αλλά αυτό με την διαιτητή με απογοήτευσε πάρα πολύ. Πρώτη φορά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί έδωσε την αποβολή, ούτε και να τον ρωτήσουμε γιατί. Το Μουντιάλ είναι μια διοργάνωση που γίνεται κάθε τρία χρόνια και όλα κρίνονται σε τρία παιχνίδια», δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος, ενώ παραδέχθηκε πως δεν ήταν προετοιμασμένος για την εξέλιξη του παιχνιδιού και τις κινήσεις του Ρεχάγκελ.

«Είχα πει πως θα ήμασταν προετοιμασμένοι για κάθε τακτική της Ελλάδος, όμως για να είμαι ειλικρινής δεν είχα προετοιμαστεί για το σενάριο που θα μέναμε με δέκα παίκτες. Ο Ρεχάγκελ έκανε εξαιρετικά καλά με την αλλαγή του Σαμαρά αντί του Παπασταθόπουλου μετά την αποβολή του Καϊτά», τόνισε.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις