Ρεχάγκελ: Θα ήταν κρίμα να γυρνάμε Ελλάδα χωρίς βαθμό

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 20:37
UPD:18/06/2010 14:52

Αναφορικά με τις πιθανότητες πρόκρισης της Ελλάδος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός υποστήριξε: «Έχουμε να παίξουμε τώρα με την Αργεντινή. Μια ομάδα κορυφαίας κλάσης, πολύ ανώτερη της Ελλάδας. Θα δούμε πως θα παίξουμε. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι εξαιρετικά ποιοτικοί απ' όλες τις απόψεις».

A- A A+

Μπλούμφοντεϊν,

Ικανοποιημένος με τη νίκη των παικτών του, αλλά απολύτως ψύχραιμος στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Εθνικής με 2-1 επί της Νιγηρίας.

«Είχαμε έναν παίκτη περισσότερο μετά την αποβολή, όμως έχουμε χάσει αγώνες ακόμα και με παίκτη περισσότερο. Δεν νομίζω πως ευθύνεται ο παίκτης μας. Δεν υπήρχε καν πρόκληση», τόνισε στις δηλώσεις του, όταν ερωτήθηκε αρχικά για την αποβολή του Καϊτά.

Στη συνέχεια μίλησε για το πως αντιμετώπισαν οι παίκτες του το ματς.

«Κατ αρχήν ξέρετε φροντίσαμε να μη φάμε γκολ το πρώτο ημίωρο και αυτό είναι δύσκολο. Δεχθήκαμε το γκολ, αλλά καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας και να γυρίσουμε το παιχνίδι», είπε.

Αναφορικά με τις πιθανότητες πρόκρισης της Ελλάδος, υποστήριξε: «Έχουμε να παίξουμε τώρα με την Αργεντινή. Μια ομάδα κορυφαίας κλάσης, πολύ ανώτερη της Ελλάδας. Θα δούμε πως θα παίξουμε. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι εξαιρετικά ποιοτικοί απ' όλες τις απόψεις».

Τέλος για την πρώτη νίκη της Εθνικής σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου δήλωσε: «Θα ήταν πολύ κρίμα να γυρίσουμε στην Ελλάδα χωρίς νίκη και χωρίς βαθμό. Γι' αυτό και με ικανοποιεί το αποτέλεσμα».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις