Ολυμπιακός: Οριστοκοποιήθηκαν τα φιλικά στη Γερμανία

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010 17:31
UPD:18:16
A- A A+

Οριστικοποιήθηκαν τα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν τα δύο από τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στη Γερμανία.

Την Πέμπτη 1 Ιουλίου στο γήπεδο «Illerstadion» του Kempten θα γίνει το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Κυριακή 4 Ιουλίου, στο γήπεδο «Hans-Schneider-Eisstadion» του Geretsried, ο αγώνας Ολυμπιακός-Σλάβια Πράγας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστούν και οι ώρες έναρξης των αγώνων καθώς και ο τόπος διεξαγωγής του τρίτου φιλικού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουλίου με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Συμφωνία με Qualia

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας της τόσο με τα ΜΜΕ όσο και με τους φιλάθλους της, γνωστοποίησε σήμερα την συνεργασία με την εταιρεία Qualia. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην συνεχή παρακολούθηση και μέτρηση της εικόνας του Ολυμπιακού στα ηλεκτρονικά μέσα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδίκτυο, με έμφαση στα blog και στα κοινωνικά δίκτυα.

Υπέγραψε ο Βασιλόγιαννης

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης πέρασε σήμερα από τα γραφεία του Ολυμπιακού. Ο λόγος της παρουσίας του νεαρού άσου στην πλατεία Αλεξάνδρας ήταν για να υπογράψει το νέο του 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον πειραϊκό σύλλογο.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις