Δεν πήρε την άδεια ο Ηρακλής

Σούπερ Λίγκα
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010 18:00
UPD:21:33

A- A A+

Οι πρόωροι πανηγυρισμοί των ανθρώπων του Ηρακλή δεν επαληθεύθηκαν την Παρασκευή και ο «Γηραιός» δεν πήρε την πολυπόθητη άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, με τη δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης να ζητεί νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η επιτροπή ζήτησε επιπλέον στοιχεία από τη διοίκηση του Ηρακλή, τόσο για την υπόθεση Ντιέ, όσο και για το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ωστόσο η όλη υπόθεση είναι πλέον εκτός προθεσμιών.

Υπενθυμίζεται ότι ετυμηγορία αναμένονταν την Πέμπτη (17/6), όμως πήρε αναβολή για 24 ώρες. Τελικά φαίνεται πως ούτε εντός της ημέρας θα υπάρξει η απόφαση, εν τω μεταξύ όμως, έχει περάσει το 10ήμερο που αναφέρει το εγχειρίδιο της αδειοδότησης, από τη στιγμή που έχει κατατεθεί η σχετική έφεση (ο συγκεκριμένος κανονισμός προβλέπει δέκα εργάσιμες ημέρες από τότε που θα κατατεθεί η έφεση).

Σε περίπτωση που δεν βγει σήμερα η απόφαση, θα έχει συμπληρωθεί το 10ήμερο, με αποτέλεσμα η όποια απόφαση ληφθεί να κινδυνεύει να κριθεί παράτυπη, αφού όποιος επιθυμεί μπορεί να την προσβάλει για οποιονδήποτε λόγο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις