Πρωταθλητής στην υδατοσφαίριση ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010 20:14
UPD:23:06
A- A A+

Το 23ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στην υδατοσφαίριση και τέταρτο συνεχόμενο πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του με 7-5 επί του Πανιωνίου στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Με τη νίκη αυτή οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3-0 στη σειρά των τελικών των πλέι-οφ και έφτασαν στον τίτλο με το απόλυτο νικών (27 σε ισάριθμα ματς), όπως ακριβώς είχαν κάνει και πέρυσι.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 3-1, 1-2

Εμφανώς ευχαριστημένοι από την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές των «ερυθρολεύκων» ο Τάσος Σχίζας και ο Αντώνης Βλοντάκης, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα διοικητικά προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος το τμήμα του πόλο.

Τάσος Σχίζας: «Το φετινό πρωτάθλημα ίσως να ήταν το πιο δύσκολο, γιατί υπήρχαν προβλήματα από πλευράς διοίκησης, τα οποία πέρασαν και στην ομάδα με συνέπεια να μην μπορούμε να προπονηθούμε σωστά, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο για εμάς. Αυτό που μας ευχαριστεί πιο πολύ είναι ότι αυτή η ομάδα γράφει ιστορία, αφού για δύο χρόνια έχει καταφέρει να μείνει αήττητη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το αφιερώνουμε στον κόσμο της ομάδας που μας στηρίζει».

Αντώνης Βλοντάκης: «Σίγουρα είναι μεγάλη η χαρά που έχω. Είναι ωραία να είσαι στους τελικούς, αλλά είναι πιο ωραία να τους κερδίζεις. Νομίζω ότι κανείς δεν παίζει για να χάνει, πόσο μάλλον εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου νικητή. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στην διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος σαφώς ανταγωνιστικός, αλλά θέλει ακόμα δουλειά. Ελπίζω το αύριο να ξημερώσει καλύτερο για τον Ολυμπιακό, γιατί αν δεν βρεθεί λύση στα προβλήματα που υπάρχουν θα έχουμε πρόβλημα την επόμενη σεζόν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις