Μουντιάλ: Εισβολή οπαδού στα αποδυτήρια της Αγγλίας

Εξαγριωμένοι οι Αγγλοι φίλαθλοι για το συγκρότημα του Φάμπιο Καπέλο
Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010 12:02
A- A A+

Αναβρασμός επικρατεί στην Αγγλία μετά την απογοητευτική εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κόντρα στην Αλγερία, ενώ ένας εξαγριωμένος οπαδός των «Λιονταριών» εισέβαλε στα αποδυτήρια της ομάδας και απείλησε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Για αδιαφορία και ανικανότητα κατηγορεί τους ¶γγλους διεθνείς ο βρετανικός Τύπος μετά την άθλια εμφάνιση και τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Αλγερία, ενώ εξαγριωμένοι ειναι οι φίλαθλοι καθώς πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο πρόωρου αποκλεισμού της Αγγλίας από την φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Οι ¶γγλοι διεθνείς αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους, αφού μετά το 0-0 με τους Αλγερινούς ο κίνδυνος να αποκλειστούν είναι μεγάλος. Μάλιστα ένας οπαδός των «λιονταριών» μάλιστα δεν μπόρεσε να κρατήσει τον θυμό του και παρακάμπτοντας την ασφάλεια του γηπέδου, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μπέκαμ, ο οποίος είναι από την αρχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με την αποστολή της Αγγλίας, και παραλίγο να σημειωθεί επεισόδιο μεταξύ των δύο αντρών. Μπορεί στο τέλος ο οπαδός να απομακρύνθηκε, αλλά είχε προλάβει να προκαλέσει αναταραχή στα ήδη διαταραγμένα αποδυτήρια της ομάδας.

Για τον παραπάνω λόγο η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έκανε έντονα παράπονα στην FIFA, αφού οι Βρετανοί ιθύνοντες θεώρησαν ότι οι δυνάμεις ασφαλείας ήταν απούσες και θα μπορούσαν να συμβούν χειρότερα γεγονότα.

πηγή gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις