Aνω - κάτω οι «τρικολόρ»

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010 19:24

Ο τεχνικός της Γαλλίας, Ραϊμόν Ντομενέκ κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους

A- A A+

Χάος επικρατεί στις τάξεις της Γαλλίας. Μία ημέρα μετά την αποπομπή του Νικολάς Ανελκά ήρθε ένα νέο επεισόδιο να βαρύνει και άλλο το κλίμα. Ο αρχηγός των «τρικολόρ», Πατρίς Εβρά είχε έντονο καβγά με τον ο γυμναστή της ομάδας Ρομπέρ Ντουβέρν, με συνέπεια να μην γίνει η προπόνηση.

Η προπόνηση η οποία ήταν ανοικτή προς το κοινό δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού Εβρά και Ντουβέρν παραλίγο να έρθουν στα χέρια μετά έντονο λεκτικό επεισόδιο. Ο τεχνικός της Γαλλίας, Ραϊμόν Ντομενέκ, έτρεξε κοντά και προσπάθησε να τους χωρίσει. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να απομακρύνονται από το γήπεδο, κατευθυνόμενοι προς το πούλμαν που μεταφέρει την αποστολή της εθνικής ομάδας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ζαν Λουΐ Βαλεντέν, προανήγγειλε την παραίτησή του, ενώ σύμφωνα πάντα με το γαλλικό μέσο, φέρεται να δήλωσε: «Αυτό που συμβαίνει στην ομάδα είναι σκανδαλώδες! Οι ποδοσφαιριστές αρνούνται να προπονηθούν, είναι ντροπή για όλους, ντροπή για τη Γαλλία. Για μένα τελείωσαν όλα, είμαι αηδιασμένος, επιστρέφω στην πατρίδα και θα υποβάλω την παραίτησή μου».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις