Ιδιαίτερη εμπειρία το Μουντιάλ για Μαλεζά - Πρίττα

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010 20:00

Δυο νέοι παίκτες στην Εθνική, που δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ, μίλησαν την Κυριακή στην καθιερωμένη ημερήσια συνέντευξη Τύπου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

A- A A+

Ντέρμπαν,

Δυο νέοι παίκτες στην Εθνική, που δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ, μίλησαν την Κυριακή στην καθιερωμένη ημερήσια συνέντευξη Τύπου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο λόγος για τους Στέλιο Μαλεζά και Σάκη Πρίττα.

Όπως τόνισαν αμφότεροι στις δηλώσεις τους, η εμπειρία και μόνο της διοργάνωσης σημαίνει πάρα πολλά για τους ίδιους, ενώ ξεκαθάρισαν πως το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής είναι εξαιρετικό.

«Είναι ένα όνειρο που βιώνω εδώ και λίγες μέρες μαζί με τα παιδιά. Τους παρακολουθούσα σε όλη τη διαδικασία των προκριματικών. Το πιο σημαντικό είναι οι εμπειρίες που μπορείς να πάρεις και να χρησιμοποιήσεις στο μέλλον», τόνισε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, όταν του έγινε η ανάλογη ερώτηση.

Σ. Μαλεζάς: Το ότι είναι αδιάφορη η Αργεντινή δεν έχει καμία σημασία

Σ. Μαλεζάς: Το ότι είναι αδιάφορη η Αργεντινή δεν έχει καμία σημασία

«Έχεις τη δικιά σου αγωνία να βοηθήσεις ακόμα και όταν δεν παίζεις», σχολίασε από την πλευρά του ο μέσος του ¶ρη, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Μπορώ να πω ότι με υποδέχθηκαν εξαιρετικά τα παιδιά και ένιωσα αμέσως σαν μέλος της οικογένειας».

Σ. Πρίττας: Να κρατήσουμε το μηδέν πίσω

Σ. Πρίττας: Να κρατήσουμε το μηδέν πίσω

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή, ο Σάκης Πρίττας υποστήριξε πως μόνο με ομαδική δουλειά μπορεί ο Μέσι και η παρέα του να αντιμετωπιστούν.

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Χρειάζεται ομαδική δουλειά και βοήθειες στον παίκτη που τον μαρκάρει».

Για το Μαλεζά, πάντως, είτε ο Μέσι, είτε ο οποιοσδήποτε άλλος Αργεντινός παίκτης αγωνιστεί κόντρα στην Εθνική, λίγη σημασία έχει.

«Ακόμα και αν αγωνιστούν οι αναπληρωματικοί, αντί των πρωτοκλασάτων, θα χρειαστούμε πολύ προσπάθεια και τύχη για να τα καταφέρουμε».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις