Ρεχάγκελ: Μπορούμε να τους κερδίσουμε

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010 11:50
UPD:12:28

Ο Γερμανός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα για τον αυριανό «τελικό», προσπαθώντας να... φτιάξει τους παίκτες του αλλά και να τους επισημάνει τα πλεονεκτήματα αλλά και τα «τρωτά» σημεία της Αργεντινής.

A- A A+

Αντίστροφη μέτρηση για τον αυριανό αγώνα της Εθνικής μας με την Αργεντινή και ο Ότο Ρεχάγκελ έστειλε μήνυμα νίκης στους παίκτες του. «Μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Δεν είναι ανίκητοι, μπορούμε να τους κερδίσουμε!», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γερμανός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα για τον αυριανό «τελικό», προσπαθώντας να... φτιάξει τους παίκτες του αλλά και να τους επισημάνει τα πλεονεκτήματα αλλά και τα «τρωτά» σημεία της Αργεντινής. Ο Ότο Ρεχάγκελ ανέλυσε στους παίκτες τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την «Αλμπισελέστε».

«Δεν έχω καταλήξει ποιον από σας θα βάλω πάνω στον Μέσι. Είναι ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής που διαφέρει πολύ από τους υπόλοιπους. Κερδίζει πολλά φάουλ και αυτός που θα αναλάβει το μαρκάρισμά του θα πρέπει να προσέξει πολύ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Οχι φάουλ πάνω του, ειδικά έξω από την περιοχή, αφού έχουν πολύ καλά χτυπήματα και μπορούν να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα με αυτόν τον τρόπο. Έχουν αδυναμίες στην άμυνα, τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αν είμαστε σοβαροί και δυνατοί στο παιχνίδι μας. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία! Δεν είναι ανίκητοι, μπορούμε να τους κερδίσουμε!»

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις