Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2001 07:01
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτιο-ανατολικά καταιγίδες μικρής διάρκειας, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στην Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Στη Δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειο-δυτικά όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικές αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από οκτώ έως 20 βαθμούς, στα δυτικά από 11 έως 22 βαθμούς και στα υπόλοιπα από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες, προβλέπονται για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή