Ελπίζει ο Ζιντάν

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010 17:55

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υποστήριξε ότι η Γαλλία μπορεί να προκριθεί, παρότι είναι με την πλάτη στον τοίχο.

A- A A+

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και σε αυτό ακριβώς στηρίζεται και ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος υποστήριξε ότι η Γαλλία μπορεί να προκριθεί, παρότι είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Δεν έφταναν οι κακές εμφανίσεις ήρθαν και οι εσωτερικές διαμάχες να δυναμιτίσουν ακόμη περισσότερο το κλίμα στις τάξεις των τρικολόρ. Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια τις τελευταίες ώρες και η διαρροή στον Τύπο για τα όσα γίνονται και λέγονται έχουν προκαλέσει αναστάτωση.

Αντίθετος με τα όσα συμβαίνουν εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, υποστήριξε όμως ότι η Γαλλία, έστω κι έτσι (σ.σ έχει μόλις ένα βαθμό) μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και με νίκη κόντρα στη Νότιο Αφρική να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο. Αν φυσικά Μεξικό και Ουρουγουάη δεν αρκεστούν στο «χ», στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

«Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα με αυτό το ματς (σ.σ. κόντρα στη Νότιο Αφρική). Ελπίζω ότι θα καταφέρουν να περάσουν από τους ομίλους. Υπάρχει ελπίδα αν και όλα είναι εναντίον τους», σχολίασε ο άλλοτε αρχηγός της Γαλλίας και παγκόσμιος πρωταθλητής με τους «τρικολόρ» το 1998.

Παράλληλα, εξέφρασε ξεκάθαρα τη στήριξή του στον Λοράν Μπλαν. «Αν χάσουν, υπάρχει ένας νέος προπονητής, ο Λοράν Μπλαν που έχει την ικανότητα να αλλάξει αυτή την κατάσταση. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον έναν ή τον άλλο παίκτη, αλλά η άφιξη του Μπλαν θα αλλάξει όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Κανένας δεν συμφωνεί με όσα ενδεχομένως να είπε ή να έκανε ο Ανελκά. Όμως δεν μπορεί να βγαίνουν προς τα έξω όσα γίνονται στα αποδυτήρια. Σίγουρα είμαι απογοητευμένος γιατί μιλάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις