Πίστη Ρεχάγκελ για την έκπληξη

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010 21:32
UPD:22/06/2010 00:29

A- A A+

Πολοκουάνε,

Ως συνήθως συγκρατημένος, αλλά με πίστη στους παίκτες του και στην πιθανότητα να πραγματοποιήσουν τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στην Αργεντινή εμφανίστηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την «αλμπισελέστε».

«Θα παίξουμε κόντρα στην Αργεντινή, μια μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε», τόνισε αρχικά, δίνοντας το στίγμα του για την ψυχολογία στους κόλπους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πάντως, τα πολλά λάθη στην άμυνα των διεθνών στα δυο πρώτα παιχνίδια του Μουντιάλ βρέθηκαν στο στόχαστρο της κριτικής τους και όπως εξήγησε το κλειδί της όλης υπόθεσης είναι να αποφύγουν οι παίκτες του «να κάνουν τα ίδια λάθη».

Σε ερώτηση για τα όσα είπε και δεν είπε ο Μαραντόνα για την Εθνική στις σημερινές του δηλώσεις, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας πως «πολλές φορές γίνονται ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για να γίνουν κόντρες. Σε μένα όμως δεν πιάνει αυτό», ενώ τόνισε πως «ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και για το τι λέει».

Αναφορικά με το παιδί-θαύμα των Αργεντινών, τον Λιονέλ Μέσι, παραδέχθηκε πως αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης παγκοσμίως, αλλά ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να προσέξουν συνολικά τους αντιπάλους τους, που όλοι τους είναι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές.

Τέλος, αποκάλυψε πως ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν τον ίδιο ενθουσιασμό που παρουσίασαν και στο ματς με τη Νιγηρία, ενώ παραπονέθηκε πως δεν έχει και μια στρατιά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών απ' τους οποίους θα μπορούσε να επιλέγει την 11αδα της Αργεντινής, αφού Ελλάδα δεν είναι Βραζιλία, όπου «οι καλοί παίκτες κρέμονται από τα δέντρα».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις