Αγουέρο: Ξέρουμε καλά τους Έλληνες

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010 12:52
UPD:12:54

Εξοικειωμένος με το στυλ παιχνιδιού της Ελλάδας δηλώνει ο άσος της εθνικής Αργεντινής, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός απόψε κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

A- A A+

Εξοικειωμένος με το στυλ παιχνιδιού της Ελλάδας δηλώνει σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA ο άσος της εθνικής Αργεντινής, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός απόψε κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και γαμπρός του Ντιέγκο Μαραντόνα θεωρείται ως ένας από τους πλέον επικίνδυνους στράικερ σε αυτό το Μουντιάλ και η εμφάνισή του κόντρα στη Νότια Κορέα, έστω και αν δεν σκόραρε, επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Αναμενόμενο, λοιπόν, είναι οι Έλληνες διεθνείς να έχουν προετοιμάσει αρκετές παγίδες πάνω του, μόνο που ο ίδιος δηλώνει σίγουρος για τον τρόπο με τον οποίο θα «λυγίσει» την Εθνική μας.

«Σε προσωπικό επίπεδο έχω παίξει κόντρα στον Σωτήρη Κυργιάκο με τη Λίβερπουλ και ενάντια στον Παναθηναϊκό. Τους ξέρουμε καλά και ξέρουμε πως να τους αντιμετωπίσουμε», τονίζει.

Το μυστικό; «Να τους βάλουμε γκολ όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Όσο για τη σχέση του με τον προπονητή του στην «αλμπισελέστε» και πεθερό του, Μαραντόνα, δηλώνει: «Τον σέβομαι ως προπονητή, όπως και κάθε παίκτης στην ομάδα. Μακριά από αυτή του συμπεριφέρομαι ως γαμπρός του. Στην εθνική, όμως, τελειώνουν αυτά. Εγώ είμαι ο παίκτης και αυτός ο προπονητής».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις