Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωορολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στα πελάγη πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 01 έως 11 βαθμούς, στα

υπόλοιπα Ηπειρώτικα από 6 έως 17 βαθμούς και στα νησιά από 10 έως

19 βαθμούς Κελσίου.

Αϋριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς εως μέτριοι και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το πρωϊ

θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι ανεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και αργότερα με τάση εξασθένησης. Η θερμοκρασια θα κυμανθει από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή