Δεν θα ψηφίσει Ασφαλιστικό - Εργασιακό ο ΛΑΟΣ

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010 18:12
A- A A+

Την πρόθεση του ΛΑΟΣ να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και το Εργασιακό γνωστοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στο ρ/σ Θέμα 9,89 σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν θα ψηφίσουμε το νομοσχέδιο. Ψηφίσαμε το μνημόνιο γιατί ψηφίσαμε για να υπάρχει η Ελλάδα. Αν δεν ψηφιζόταν θα τρώγαμε ο ένας τις σάρκες του άλλου. Κανένα μέτρο δεν ψηφίζω γιατί θα μπορούσαν να επεξεργαστούν καλύτερα».

Ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αναφερόμενος στο συνέδριο της ΝΔ, επισήμανε πως ότι δεν αποκλείεται να παραστεί ο ίδιος, όμως πρόσθεσε πως μπορεί τελικά να τον εκπροσωπήσει κάποιος συνεργάτης του: «Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που γίνονται πολλά parties. Έχω λάβει μια πρόσκληση και για αυτό το party που θα κάνει ο κ. Σαμαράς. Αν μη τι άλλο το συνέδριο έχει διάφορες φωνές μέσα, εδώ έχει γίνει ένα κλειστό κλαμπ δοξασιών του προέδρου».

Ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε επίσης ότι δεν θα πάρει στο κόμμα του κανέναν από αυτούς που φεύγουν από την ΝΔ, ενώ τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών.

Απαντώντας στα περί «εξαπτερύγων της κυβέρνησης» που προσάπτει στο ΛΑΟΣ ο πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι «ο κ. Σαμαράς που είναι σε μια δύσκολη φάση λέει μια κουβέντα παραπάνω». Επανέλαβε ότι συμπονά τον πρόεδρο της ΝΔ και εκτίμησε ότι «θα βρει και αυτός το δρόμο του και θα πάψει να λέει μπαρούφες. Θα σοβαρευτεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή