Διαβατήριο για τους «16» πήραν Μεξικό-Ουρουγουάη

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010 19:19
UPD:19:22

Με 1-0 επικράτησε της ομάδας του Μεξικού η Ουρουγουάη, η οποία με γκολ του Σουάρες κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον Α' Όμιλο.

A- A A+

Με 1-0 επικράτησε της ομάδας του Μεξικού η Ουρουγουάη, η οποία με γκολ του Σουάρες κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον Α' Όμιλο. Ωστόσο και οι δύο ομάδες μπορούν να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στη φάση των «16».

Μπορεί και οι δύο ομάδες να βολεύονταν με την ισοπαλία, ωστόσο δεν έδειχναν να ικανοποιούνται με την δεύτερη θέση, αφού αυτή διασταυρώνεται με τη Αργεντινή. Τόσο η Ουρουγουάη όσο και το Μεξικό προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού.

Η Ουρουγουάη έδειξε τις προθέσεις της νωρίς, καθώς στο 6ο λεπτό ο επιθετικός του ¶γιαξ βρέθηκε μόνος απέναντι στον Πέρες, αλλά το πλασέ του κατέληξε μόλις άουτ.

Μετά το εικοσάλεπτο το Μεξικό προσπάθησε από την πλευρά του να γίνει απειλητικό. Μάλιστα, παραλίγο να προηγηθεί στο 22ο λεπτό όταν ο Γκουαρντάδο με τρομερό σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Μουσλέρα.

Η πίεση της «τσελέστε» τελικά έφερε αποτέλεσμα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Καβάνι έβγαλε την σέντρα ακριβείας και ο Σουάρες με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Από την πλευρά του, το Μεξικό συνέχισε να ψάχνει για το γκολ της ισοφάρισης, ενώ οι παίκτες του Ταμπάρες βρίσκονταν σε θέση άμυνας, θέλοντας να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, το κατάφεραν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις