ΣΥΡΙΖΑ: Παραμύθι τα περί επιδότησης μισθού από ΟΑΕΔ

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010 17:03
A- A A+

«Πολιτικό θεατρίνο και υπουργό της εξαπάτησης των εργαζομένων» χαρακτηρίζει τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και της επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Στρατούλης.

Σχολιάζοντας τα περί επιδότησης από τον ΟΑΕΔ της διαφοράς του μισθού των νεοπροσλαμβανόμενων μέχρι 25 ετών, ο κ. Στρατούλης κατηγορεί τον υπουργό Εργασίας ότι «προσπαθεί να ντύσει με ψεύτικο χρυσόχαρτο το καθεστώς δουλείας που προωθεί για τους νέους και τις νέες της χώρας μας».

Υποστηρίζει επίσης ότι οι ανακοινώσεις περί καταβολής της διαφοράς από τον ΟΑΕΔ είναι «παραμύθι για μικρά παιδιά», καθώς ο οργανισμός με δυσκολία βρίσκει τους πόρους ακόμα και τα επιδόματα ανεργίας, εξαιτίας των εφαρμοζόμενων κυβερνητικών πολιτικών και της μηδενικής επιχορήγησής του από τον κρατικό προϋπολογισμό.

«Το περιεχόμενο των αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις που προωθεί η κυβέρνηση παρά τις όποιες επουσιώδεις διορθώσεις του παραμένει βαθύτατα αντιδραστικό και αντεργατικό και η θέση του είναι στο καλάθι των αχρήστων της ιστορίας», καταλήγει ο κ. Στρατούλης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή