Αντ. Νικοπολίδης: Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Σ. Κόκκαλη

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010 12:35
UPD:12:37

«Αντέχω ακόμα και από τη στιγμή που αντέχω και με θέλει και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσω», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Αντώνης Νικοπολίδης, εξηγώντας ότι από τη στιγμή που η ομάδα του ζήτησε να παραμείνει, δεν μπορούσε να αρνηθεί.

A- A A+

Την απόφασή του να συνεχίσει να φορά τα γάντια για έναν ακόμη χρόνο δικαιολόγησε σε συνέντευξή του ο Αντώνης Νικοπολίδης.

«Αντέχω ακόμα και από τη στιγμή που αντέχω και με θέλει και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσω», ανέφερε, εξηγώντας ότι από τη στιγμή που η ομάδα του ζήτησε να παραμείνει, δεν μπορούσε να αρνηθεί.

«Το ποδόσφαιρο το αγαπάω, και το γήπεδο είναι ο χώρος που με γεμίζει και που μου αρέσει να βρίσκομαι. Η αλήθεια είναι από τη στιγμή που το ζήτησε ο κύριος Κόκκαλης δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην περσινή χρονιά, τόνισε ότι γεννά προβληματισμούς και ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να διορθωθεί η κατάσταση. «Είμαι αισιόδοξος ότι καλό θα βγει, αλλά πιστεύω και ο κόσμος να μας βοηθήσει και να καταλάβει ότι ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια», σημείωσε.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις