Χωρίς Παπαλουκά στο Μουντομπάσκετ η Εθνική

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010 15:34

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν συγκαταλέγεται στους 17 παίκτες που κάλεσε ο Γιόνας Καζλάουσκας για την προετοιμασία εν όψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

A- A A+

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν συγκαταλέγεται στους 17 παίκτες που κάλεσε ο Γιόνας Καζλάουσκας για την προετοιμασία εν όψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, την ώρα που επιστρέφουν μετά από διάλειμμα ενός έτους οι Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής κα Βασιλόπουλος.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κώστας Κουφός.

Πάντως, τόσο ο Παπαλουκάς, όσο και ο Κουφός το πιθανότερο είναι να έμειναν έξω μετά από συνεννόηση με τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Αναλυτικά οι 17 διεθνείς: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός, Κώστας Τσαρτσαρής (Παναθηναϊκός), Αντώνης Φώτσης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Σπανούλης (Παναθηναϊκός), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Στράτος Περπέρογλου (Παναθηναϊκός), Γιώργος Πρίντεζης (Ουνικάχα Μάλαγα), Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Ολυμπιακός), Γιάννης Μπουρούσης (Ολυμπιακός), Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Ολυμπιακός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Νίκος Ζήσης (Μοντεπάσκι Σιένα), Κώστας Βασιλειάδης (Ξακομπέο), Κώστας Καϊμακόγλου (Μαρούσι), Ίαν Βουγιούκας (Πανελλήνιος), Νίκος Παππάς (Κολοσσός Ρόδου)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις