Στο Γιάννη Κεντ τα τμήματα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 13:54
UPD:15:20
A- A A+

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Γιάννη Κεντ είναι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Συγγελίδης, ώστε να αναλάβει εξ ολοκλήρου και τα δύο τμήματα πόλο του συλλόγου ο Κερκυραίος επιχειρηματίας.

Σε συνάντηση που είχαν οι δυο άντρες παρουσία και του ταμία του συλλόγου Στέλιου Κούβαρη συμφώνησαν ότι και τα δυο τμήματα θα μπουν στον έλεγχο των εταιρειών του Γιάννη Κεντ, Aquis και Youtravel.com και έτσι δεν θα εξαρτώνται από τον Ερασιτέχνη.

Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ενεργοποίηση της συμφωνίας οι οποίες αναμένεται σύντομα να διευθετηθούν. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Κεντ δέχεται να αναλάβει οικονομικά τα τμήματα πόλο, αλλά χωρίς χρέη. Αυτό σημαίνει ότι ο ερασιτέχνης θα πρέπει να πληρώσει τα χρέη για την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης. Να υπενθυμίσουμε ότι τους οφείλονται επτά μήνες και το πριμ του περσινού πρωταθλήματος.

Ο ερασιτέχνης δεσμεύτηκε να εξοφλήσει τους παίκτες και μόλις γίνει αυτό ο Κεντ θα μιλήσει με τους παίκτες για να ενεργοποιηθούν εκ νέου τα συμφωνητικά τους.

πηγή : gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις