Έντερ: Θέλω τίτλους με την ΑΕΚ

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 14:15

«Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα», σχολίασε ο Βραζιλιάνος, πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, οποίος είναι στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στην Ένωση.

A- A A+

Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Έντερ.

«Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα», σχολίασε ο Βραζιλιάνος, οποίος είναι στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στην Ένωση, αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πέσουν και οι υπογραφές στο μονοετούς διάρκειας συμβόλαιό του.

Ο Βραζιλιάνος στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, ενώ όπως κάθε ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε την επιθυμία του για την κατάκτηση του τίτλου.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ για την ΑΕΚ. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τον τίτλο με την ομάδα. Έχω έρθει για να μείνω, θέλω με την απόδοσή μου να πείσω τη διοίκηση της ΑΕΚ για την αξία μου και η συνεργασία μας να γίνει μόνιμη. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε επιτυχίες», τόνισε ο Έντερ.

Ο Βραζιλιάνος θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ για ένα χρόνο, με τη δυνατότητα από την πλευρά της ελληνικής ομάδας, η οποία εξασφάλισε το 50% των δικαιωμάτων του, να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ένα ακόμη χρόνο. Οι απολαβές του θα φτάσουν τις 130.000 ευρώ.

Πηγή: ww.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις