Λεύκη ισοπαλία για Βραζιλία-Πορτογαλία

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 19:05
UPD:19:15

A- A A+

Ισόπαλες με 0-0 αναδείχθηκαν Βραζιλία και Πορτογαλία,οι οποίες προκρίνονται στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως πρώτη και δεύτερη του 7ου ομίλου αντίστοιχα.

Ματς που δεν διεκδικεί καθόλου δάφνες ποιότητας και του οποίου η εξέλιξη πολύ σύντομα θα ξεχαστεί. Τυπικά και η Πορτογαλία ήθελε τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ η Βραζιλία βολευόταν και με ισοπαλία. Σε περίπτωση ήττας η Πορτογαλία κινδύνευε, αν η Ακτή Ελεφαντοστού νικούσε με μεγάλη διαφορά τερμάτων την Β. Κορέα και με ισοπαλία περνούσε σίγουρα στους «16».

Εν τέλει οι δυο αντίπαλοι συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα του ενός πόντου, καταδικάζοντας εκατομμύρια τηλεθεατών σε μια βαρετή αναμέτρηση με ελάχιστες ευκαιρίες και θέαμα.

Οι συνθέσεις:

Πορτογαλία: Εντουάρντο, Ρικάρντο Κόστα, Μπρούνο ¶λβες, Ρικάρντο Κάρβάλιο, Φάμπιο Κοεντράο, Πέπε (64' Πέδρο Μέντες), Ραούλ Μεϊρέλες (84' Μιγκέλ Βελόσο), Τιάγκο Μέντες, Ντούντα (54' Σιμάο), Ντάνι, Κριστιάνο Ρονάλντο

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Ζουάν, Μπάστος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φελίπε Μέλο (44' Ζοσουέ), Ντάνι ¶λβες, Ζούλιο Μπαπτίστα (82' Ραμίρες), Νιλμάρ, Λουΐς Φαμπιάνο (85' Γκραφίτε)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις