Ισοπαλία-αποκλεισμός για Ελβετία

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 23:31
UPD:23:40

A- A A+

Η αδιάφορη Ονδούρα πήρε ισοπαλία 0-0 από την Ελβετία και την πέταξε εκτός συνέχειας Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Ότμαρ Χίτσφελντ ήθελαν οπωσδήποτε νίκη προκειμένου να να πιάσουν στους έξι βαθμούς την Χιλή και την Ισπανία και επομένως αφήσουν εκτός μια από τις δυο στη διαφορά τερμάτων, όμως ο Σουάζο και η παρέα του τους χάλασαν τα σχέδια, αφού έπαιξαν για την τιμή τους και τους απέσπασαν την ισοπαλία.

Μάλιστα, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ακόμα και τους τρεις βαθμούς, αφού ξεκάθαρα εκείνοι ήταν που είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες του αγώνα, όμως στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια.

Αντίθετα οι Ελβετοί, οι οποίοι ξεκίνησαν το τουρνουά με νίκη-έκπληξη επί της Ισπανίας, καθηλώθηκαν σε άλλο ένα παιχνίδι μετά από αυτό με τη Χιλή και δίκαια δεν συνεχίζουν στο Μουντιάλ.

Οι συνθέσεις:

Ελβετία (Ότμαρ Χίτζφελντ): Μπενάλιο, Λιχστάινερ, Φον Μπέργκεν, Γκρίχτινγκ, Τσίγκλερ, Μπαρνέτα, Ινλέρ, Χούγκελ (78' Σακίρι), Φερνάντες (46' Γιακίν), Ντερντιγιόκ, Ενκούφο (69' Φράι)

Ονδούρα (Ρεϊνάλντο Ρουέντα): Βαγιαδάρες, Τσάβες, Φιγκερόα, Μπερνάρντες, Γ. Παλάσιος, Σουάζο (87' Τούρσιος), Τόμας, Νούνιες (67' Μαρτίνεζ), Τ. Παλάσιος (78' Γουέλκαμ), Σαμπιγιόν, Αλβάρες

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις