Οικονομική διαφορά Ίβκοβιτς - Ολυμπιακού

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010 16:27
A- A A+

Οικονομική διαφορά ύψους 800.000 ευρώ φέρεται να προέκυψε, μετά την συνάντηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς με την διοίκηση του Ολυμπιακού, ωστόσο, το σχετικό εμπόδιο αναμένεται να ξεπεραστεί. Στην Αθήνα ο μάνατζερ του ΜακΙντάιρ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας (σ.σ επέστρεψε στο Βελιγράδι) φέρεται να ζήτησε από την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» 1.8-2 εκατ. ευρώ ως πάγιες αποδοχές, ενώ οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εμφανίστηκαν διατεθειμένοι να του προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ εγγυημένο συν 1 εκατ. με την μορφή του πριμ επίτευξης στόχων.

Παρά την σχετική οικονομική διαφορά, η συνάντηση των δυο πλευρών διεξήχθη σε καλό κλίμα και θεωρείται πιθανότατο να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, ώστε ο 67χρονος τεχνικός επιστρέψει στον πάγκο των Πειραιωτών.

Η έτερη βασική παράμετρος της υπόθεσης Ίβκοβιτς αφορά την ενασχόλησή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας. Ο έμπειρος προπονητής θέλει να οδηγήσει τους «πλάβι» στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, ωστόσο, το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας (σ.σ μετά το πέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος), σε συνδυασμό με την επικείμενη παρουσία του τους Κυπελλούχους Ελλάδος, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Στο μέτωπο Σπανούλη δεν υπήρξε καμία ουσιαστική εξέλιξη, ενώ σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Τερέλ ΜακΙντάιρ, Μαρκ Σπίτσερ. Η έλευση του εκπροσώπου του Αμερικανού γκαρντ της Σιένα, είναι φυσικά άμεσα συνδεδεμένη με την υπόθεση «V-Span», καθώς ο 33χρονος πλέι-μέικερ θα (σ.σ έχει μπάι άουτ μόλις 230.000 ευρώ) θα απασχολήσει έναν εκ των δύο «αιωνίων», ανάλογα με την τελική έκβαση της υπόθεσης του 28χρονου γκαρντ των «πράσινων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις