Ήταν γκολ του Λάμπαρντ παραδέχθηκε ο Λεβ, οργή Καπέλο

Κυριακή, 27 Ιουνίου 2010 22:27

A- A A+

Εκ διαμέτρου αντίθετα ήταν τα συναισθήματα σε Γερμανία και Αγγλία μετά τον μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως είναι λογικό, η φάση του γκολ του Λάμπαρντ, το οποίο δεν μέτρησε ποτέ, βρισκόταν στο κέντρο των δηλώσεων των πρωταγωνιστών με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «πάντσερ» Γιοακίμ Λεβ να παραδέχεται πως έπρεπε να μετρήσει.

«Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι μέχρι και το γκολ της Αγγλίας. Μετά έγινε μια σημαντική φάση, αυτό που είδα στην τηλεόραση είναι πως η μπάλα πέρασε την γραμμή. Εμείς όμως κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση. Οι νεαροί παίκτες μου αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και αποφασιστικότητα. Αυτό ήταν το κλειδί», τόνισε.

Την ίδια ώρα ο Φάμπιο Καπέλο δήλωνε οργισμένος με τον διαιτητή.

«Ήταν η πιο σημαντική στο παιχνίδι. Η ισοπαλία εκείνη τη στιγμή θα μας επέτρεπε να παίξουμε διαφορετικά», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια έδωσε τη λύση του προβλήματος...

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει τεχνολογία. Αν την είχαμε, δεν θα καθόμασταν να συζητάμε αν ήταν ή όχι γκολ».

Οι ¶γγλοι, πάντως, ως τζέντλεμεν δεν μπορούσαν παρά να παραδεχθούν την ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση τους αρχηγού τους Στίβεν Τζέραρντ: «Νομίζω ότι το γκολ που δεν μέτρησε μας κόστισε, αλλά δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Με τα αν... Η Γερμανία είναι φανταστική ομάδα και άξιζε τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις