Βολές Γ. Καρατζαφέρη κατά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το Βατοπέδιο

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010 22:47
A- A A+

Δριμεία κριτική τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΝΔ άσκησε ο πρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη συζήτηση στη Βουλή ια τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Σε ό,τι αφορά τη ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι παρέπεμψε στην κοινωνική απαξίωση τον πρώην υπουργό της Γιώργο Βουλγαράκη χωρίς στοιχεία.

«Τον βγάλετε εκτός λιστών στις εκλογές, χθες τον χαρακτηρίσατε βαρίδι και δεν τον καλέσατε στο συνέδριό σας και σήμερα τον χειροκροτήσατε. Ως ένοχο ή αθώο τα κάνατε αυτά;», ανέφερε απευθυνόμενος στη ΝΔ.

Όπως είπε, πράγματι για τον Βουλγαράκη υπάρχει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, στο πνεύμα «αίμα στην αρένα» λόγω οικογενειακής ευθύνης. Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος ήταν που είχε off shore. ¶λλωστε, πρόσθεσε, τώρα απαγορεύτηκε η συμμετοχή βουλευτών σ’ αυτές.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε πως δεν υπήρξαν νέα στοιχεία ούτε για τον κ. Κώστα Κιλτίδη. Θέλατε να τους πάτε μέσα; Βάλτε τότε και τους δικούς σας, γιατί ο Δούκας είναι η συνέχεια του Φωτιάδη, σημείωσε απευθυνόμενος προς την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τον κ. Καρατζαφέρη, αφού δεν βρέθηκε πολιτικό χρήμα, θα μπορούσε η προανακριτική να πάει τον Οκτώβριο για να βρεθεί ο χρόνος να ανοίξουν οι λογαριασμοί.

Χαρακτήρισε επίσης ακατανόητη την άρνηση του ΠΑΣΟΚ στο αίτημα να κληθεί στην εξεταστική ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή