Στα «ερυθρόλευκα» ο Μοντεστό

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 10:33
UPD:12:50

Ο 32χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Φρανσουά Μοντεστό, έχει συμφωνήσει για δύο χρόνια με τους «ερυθρόλευκους» με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 550.000 συν τα μπόνους.

A- A A+

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Ο 32χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει για δύο χρόνια με τους «ερυθρόλευκους» με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 550.000 συν τα μπόνους. Πρώτα θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και το αργότερο ως αύριο θα μπουν και οι υπογραφές.

Αντίθετα «ναυάγησε» ο δανεισμός του Σίμον Βούκσεβιτς από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ αλλά λίγο πριν υπογράψει, δεν τα βρήκε στις τελικές διαπραγματεύσεις -όπως όλα δείχνουν στην προκαταβολή- και η μεταγραφή οδηγείται σε οριστικό «ναυάγιο».

Ο διεθνής άσος είχε συνάντηση με τον Ευάγγελο Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κομινάκη, όπου συμφώνησαν προφορικά αλλά το πρωί της Τρίτης και αφού πέρασε πρώτα με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια οδηγήθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Εκεί όμως παρουσιάστηκε διαφωνία και ο Βούκσεβιτς δεν υπέγραψε τον μονοετή δανεισμό του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πλέον δεν υπάρχει γυρισμός στο θέμα και ο Βούκσεβιτς πριν καν γίνει παρόν, αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Από το στρατόπεδο των Πειραιωτών, πάντως, αναφέρουν πως θα πάρουν καλύτερο παίκτη από τον Μαυροβούνιο.

πηγή : gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις