Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα δυτικά και βόρεια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στα νοτιοανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μηδέν (0) έως 15 βαθμούς, στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα Ηπειρώτικα από 04 έως 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη στα δυτικά προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα υπόλοιπα βόρειοι με την ίδα ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι ανεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι ανεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή