Εκτός με Ολλανδία ο Ελάνο

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 16:25

Ο άσος της Γαλατασαράι δέχτηκε δυνατό χτύπημα στην κνήμη στο ματς με την Πορτογαλία, ωστόσο το πρόβλημα επιδεινώθηκε στην προπόνηση της Κυριακής.

A- A A+

Χωρίς τον Ελάνο θα παραταχθεί η Βραζιλία στην αναμέτρηση με την Ολλανδία για τη φάση των «8» του μουντιάλ. Την ίδια στιγμή ο Ντούνγκα περιμένει τους Μέλο και Μπαπτίστα.

Όπως επιβεβαίωσε ο γιατρός της Σελεσάο, Χοσέ Λουίς Ρούνκο, ο Ελάνο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο άσος της Γαλατασαράι δέχτηκε δυνατό χτύπημα στην κνήμη στο ματς με την Πορτογαλία, ωστόσο το πρόβλημα επιδεινώθηκε στην προπόνηση της Κυριακής. «Εχει σοβαρό αιμάτωμα. Προπονήθηκε την Κυριακή και στη συνέχεια είπε ότι έχει προβλήματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρούνκο.

«Δεν λέω ότι δεν θα μπορέσει να παίξει κανά σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν θα είναι έτοιμος έως την Παρασκευή» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο παίκτης αποκάλυψε ότι υποτίμησε το πρόβλημα και επέστρεψε υπερβολικά νωρίς στις προπονήσεις: «¶ρχισα να αισθάνομαι καλύτερα λίγο μετά τον τραυματισμό και άρχισα να προπονούμαι ξανά. Όταν αυτό δεν είχε καλό αποτέλεσμα, υποβλήθηκα σε εξετάσεις».

Ο Ρούνκο τόνισε ότι οι εξετάσεις αποκάλυψαν την έκταση του προβλήματος: «Πρέπει να απελευθερώσουμε την πίεση στο οστό και αυτό θα πάρει μερικές ημέρες. Δεν θα κάνει κάτι έντονο για το υπόλοιπο της εβδομάδας».

Στο μεταξύ, ο Φελίπε Μέλο συνεχίζει να αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο, τον οποίο υπέστη στον αγώνα με την Πορτογαλία, ενώ ο Ζούλιο Μπαπτίστα δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο στο ίδιο παιχνίδι. «Η αποθεραπεία του Φελίπε και του Μπαπτίστα εξελίσσεται καλά» συμπλήρωσε ο Ρούνκο, για να καταλήξει: «Θα προπονηθούν και στη συνέχεια θα δούμε πώς αισθάνονται. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν θα είναι έτοιμοι να παίξουν».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις