Στην αντεπίθεση ο Χρ. Παπουτσής για τις αναφορές περί χάους στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 18:24
A- A A+

Tην έντονη αντίδραση του Γραμματέα της Κοινβουλευτικής Ομάδας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Παπουτσή προκάλεσαν τα περί χάους στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος και αρνητικής ψήφου στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

«Ποιος είναι αυτός ο αρρωστημένος εγκέφαλος ο οποίος διακινεί παντού αυτές τις αθλιότητες; Ποιοι είναι αυτοί οι ανόητοι που αμφισβητούν ότι οι βουλευτές θα στηρίξουμε με την ψήφο μας τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πως οι βουλευτές του κόμματος δίνουν αγώνα με απόλυτη ευθύνη και υποστηρίζουν «επώδυνα μέτρα συχνά με πόνο ψυχής γιατί η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ».

Συμπλήρωσε πάντως πως «κανείς δεν πρόκειται να φιμώσει τους βουλευτές», οι οποίο όπως ανέφερε θα κάνουν συνεχώς «δημιουργικές παρεμβάσεις με στόχο την αποτελεσματικότητα των μέτρων και θα προσπαθούμε για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο που βιώνουμε σήμερα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή